Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری قزوین گفت: با حمایت جدی از سرمایه گذاران حوزه گردشگری، شرایط واگذاری خانه های تاریخی برای احیا و بهره برداری توسط بخش خصوصی را تسهیل می کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ عصر سه شنبه در مراسمی با حضور هادی میرزائی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیاء و بهره‌ برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی، پیله فروش معاون اقتصادی استانداری و خزائلی مدیرکل میراث فرهنگی استان، خانه تاریخی یزدیها به عنوان هتل سنتی ارغوان افتتاح شد و فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میثم پیله فروش در این مراسم گفت: قزوین دارای ظرفیت های گردشگری زیادی است و ما باید با تلاش مضاعف و احیا و نگهداری مناسب از آنها زمینه استفاده و بهره برداری از این مکانهای ارزشمند را برای همگان ممکن کنیم.

وی اضافه کرد: در استان ظرفیت های گردشگری سلامت، تاریخی، ورزشی متعددی وجود دارد و مهمترین وظیفه مدیران استان این است که غبار فراموشی را از آنها زدوده و این مکانها را برای درآمد زایی آماده کنند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری قزوین یادآورشد: شاید در گذشته در نگهداری از این آثار تاریخی ارزشمند کمی کوتاهی شده اما امروز دیگر نباید فرصت را از دست بدهیم و لازم است با حمایت جدی از کسانی که متقاضی احیا و بهره برداری مناسب از آنها به صورت هتل، رستوران و فضاهای فرهنگی هستند شرایط را تسهیل کنیم.

وی اضافه کرد: دولت از احیای خانه های تاریخی حمایت می کند و ما نیز در استان نیز برای تسهیل در واگذاری و بهره برداری از این مکان ها پشتیبانی جدی خواهیم کرد.

پیله فروش گفت: امیدواریم سایر خانه های تاریخی استان مانند خانه بهروزی ها، گراند هتل و حمام های تاریخی نیز از حالت متروکه خارج شده و به مکانهایی قابل استفاده برای همه مردم تبدیل شود.

در ادامه هتل تاریخی یزدی در قزوین افتتاح شد.

این خانه تاریخی که به عنوان هتل سنتی ارغوان به بهره براری رسید با773 متر عرصه و980 تر اعیانی دارای فضای پذیرایی سنتی به مساحت 120 مترمربع با  10 اتاق و ظرفیت اقامت با 41 تخت، رستوران و فضای اداری، آشپزخانه، تاسیسات و بخش خدمات است.

برای مرمت و راه اندازی این هتل خانه سنتی 2 میلیارد و 730 میلیون تومان و تامین تجهیزات آن یک میلیارد و 760 میلیون تومان توسط بخش خصوصی هزینه شده است.

بنای خانه یزدی ها در خیابان امام خمینی، گذر صالحیه و مجموعه بازار سنتی قزوین واقع شده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا معاون مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری درآمد آثار تاریخی دولت بخش خصوصی استانداری قزوین میثم پیله فروش خانه های تاریخی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • بهره برداری از توقفگاه خودرو‌های سنگین شهرک دانش، به زودی