Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین گفت: احیای خانه های تاریخی با کمک بخش خصوصی موجب صیانت از میراث ارزشمند تاریخی و رونق گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ عصر سه شنبه در مراسمی با حضور هادی میرزائی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیاء و بهره‌ برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی، پیله فروش معاون اقتصادی استانداری و خزائلی مدیرکل میراث فرهنگی استان، خانه تاریخی یزدیها پس از  احیا و بازسازی به عنوان هتل سنتی ارغوان افتتاح شد و فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا خزائلی در این مراسم اظهارداشت: در استان قزوین 65 خانه تاریخی داریم که بیشتر آنها قابلیت احیا و بهره برداری در فضاهای کسب و کار و تبدیل شدن به بوتیک هتل، رستوران، خانه فرهنگی و سایر مکان های اقتصادی و رفاهی را دارند.

وی اضافه کرد: خانه تاریخی بهروزی و زعیم بزودی آماده بهره برداری می شود و خانه تاریخی افضل در حال احیاست که فاز آول آن را در ایام نوروز در اختیار گردشگران قرار خواهیم داد.

خزائلی بیان کرد: خانه های تاریخی نبوی و سرداری هم در حال مرمت است و خانه های خطیبی و زینالی هم واگذار شده و در سال آینده هم مصمم هستیم خانه های بیشتری را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا توسط مردم احیا و قابل بهره برداری شود.

احیای خانه های تاریخی در راستای رونق گردشگری است

وی اضافه کرد: یکی از راههای حفظ و نگهداری مناسب از خانه های تاریخی بدون تردید احیای این مکانهاست و برای ایجاد انگیزه در بخش خصوصی بایستی شرایط اقتصادی شدن و درآمدزایی این خانه ها را مهیا کنیم که راه اندازی صندوق احیاء و بهره‌ برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی در این راستا بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین تصریح کرد: دو طرح مهم ملی در آستانه واگذاری است که این کار نیز می تواند به جذب گردشگری و تبدیل شدن قزوین به مقصد گردشگری کمک کند که مهمترین آن گراند هتل است.

خزائلی بیان کرد: سرمایه گذار قبلی احیا و نوسازی گراند هتل چون تمایلی به ادامه کار نداشت لذا وارد کار شدیم و با رویکرد مصالحه و تدبیری که صورت گرفت بدون شکایت حقوقی آن را به صورت اقاله حل کردیم تا به متقاضی جدید واگذار کنیم و مبلغ اقاله نیز در شرایط جدید لحاظ شده است.

وی اظهارداشت: همچنین دو حمام تاریخی بزودی به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار می شود تا احیا شده و مورد استفاده قرار گیرد.

خزائلی گفت: بایستی از افرادی که با رویکرد صیانت از بناهای تاریخی برای احیای این خانه ها وارد مشارکت می شوند تشکر کنیم که با نگاه فرهنگی به دولت کمک می کنند تا میراث ارزشمند تاریخی کشور حفظ شود.

خزائلی اضافه کرد: خوشبختانه در شرایطی که ضریب اشغال هتل ها در کشور 40 درصد است این وضعیت در استان قزوین با ضریب اشغال 68 تا 75 درصد ثبت شده که بیانگر ظرفیت بالای گردشگری استان است.

در ادامه خانه تاریخی یزدی به عنوان هتل سنتی افتتاح شد.

این هتل سنتی با 773 متر عرصه و 980  متر اعیانی دارای فضای پذیرایی سنتی به مساحت 120 مترمربع با  10 اتاق و ظرفیت اقامت با 41 تخت، رستوران و فضای اداری، آشپزخانه، تاسیسات و بخش خدمات است.

برای مرمت و راه اندازی این هتل خانه سنتی2 میلیارد و 730 میلیون تومان و تامین تجهیزات آن یک میلیارد و 760 میلیون تومان توسط بخش خصوصی هزینه شده است.

بنای خانه یزدی ها( هتل تاریخی ارغوان) در خیابان امام خمینی، گذر صالحیه و مجموعه بازار سنتی قزوین واقع شده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا معاون مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین کسب و کار ایام نوروز بخش خصوصی گردشگری شرایط اقتصادی گردشگری و صنایع دستی سرمایه دولت گردشگری استان میراث فرهنگی قزوین خانه های تاریخی خانه تاریخی استان قزوین بخش خصوصی خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود

فرماندار شهرستان تبریز گفت: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یونس فاتح ظهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته کارگر از چندین واحد تولیدی شهرستان تبریز بازدید کرد.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر جهش تولید اظهار کرد: به حرکت درآمدن چرخه تولید در واحدهای تولیدی این شهرستان، موجب رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری و فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

فرماندار شهرستان تبریز ضمن تبریک هفته کارگر به کارگران این مجموعه عنوان کرد: ارتقای کمیت و کیفیت محصولات تولیدی، بهره گرفتن از علم و تجربه اندوزی، برخورداری از دانش فنی و نیروی متخصص متناسب با ورود فناوری‌های جدید، داشتن خلاقیت، شناخت از بازارهای جدید و سیاست‌های ورود به آن‌ها و توجه به سلیقه مشتری، لازمه دستیابی به موفقیت بیشتر در عرصه توسعه فعالیت‌های اقتصادی است.

فاتح در ادامه به بررسی مسائل و مشکلات موجود در این کارخانه پرداخت و در راستای حل و رفع مشکلات موجود دستورات لازم را ابلاغ کرد.

کد خبر 748801

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نمایشگاه اسناد و نقشه‌های تاریخی در بندر ماهشهر
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی