Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:48:19 GMT

آغاز فاز جدید مرمت گراند هتل قزوین از اواسط مرداد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۱۷۹۸

آغاز فاز جدید مرمت گراند هتل قزوین از اواسط مرداد

ایسنا/قزوین مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا) گفت: با پایان مرحله استحکام‌بخشی بنای گراند هتل، پروژه ساماندهی و مرمت این بنای تاریخی از اواسط مرداد وارد فاز جدید خواهد شد.

اسفندیار حیدری‌پور در بازدید از پروژه مرمت گراند هتل اظهار کرد: عملیات اجرایی پروژه ساماندهی و مرمت گراند هتل قزوین با مشارکت صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی کشور و واگذاری این پروژه به شرکت سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا) به عنوان مجری طرح از اوایل آبان ماه سال ۹۸ آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری‌پور افزود: اقدام‌های نجات‌بخشی اضطراری برای جلوگیری از تخریب و حفاظت از بنا در گذشته توسط اداره کل میراث فرهنگی انجام شده بود ولی با توجه به آسیب‌های وارد شده به این بنا طی سال‌های اخیر استحکام‌بخشی برای رفع نگرانی در خصوص سازه پروژه و اجرای اقدامات اولیه مرمتی در دستور کار قرار گرفت و عملیات اجرایی آن در اردیبهشت ۹۹ به پایان رسید.

وی با بیان اینکه طرح مرمت این پروژه در مرحله نهایی قرار دارد، گفت: در طرح مرمت پروژه سازه الحاقی کنار پروژه از موضوعاتی بود که نیاز به بررسی بیشتر داشت که با توجه به تصمیمات اتخاذ شده تخریب سازه الحاقی که تاریخی نیست و نیز اقدامات تکمیلی مرمت بنا شامل استحکام‌ بخشی پوشش سقف اجرا خواهد شد و در نهایت با پایان عملیات سازه‌ای در سال جاری ساماندهی تزئینات بنا آغاز می‌شود.

مدیر عامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران اظهار کرد: در حال حاضر ده هتل در داخل و خارج از کشور توسط شرکت سرمایه‌گذاری سمگا در حال احداث است و امیدواریم طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته پروژه گرند هتل در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری رسیده و به زنجیره هتلی این شرکت اضافه شود تا بتوانیم خدمات ارزنده‌ای به گردشگران ورودی به استان و دوستداران میراث‌فرهنگی ارائه دهیم.

بنا بر اعلام روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، علیرضا خزائلی مدیر کل میراث فرهنگی قزوین نیز در حاشیه این بازدید اظهار کرد: گراند هتل از بناهای ارزشمند به یادگار مانده از دوره قاجار در قزوین است که طرح ساماندهی و مرمت آن به دلیل مسائل حقوقی طی سال‌های گذشته متوقف شده بود.

وی افزود: به دنبال سفر دکتر مونسان وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استان در تیر سال ۹۸ و تأکید بر اجرای پروژه مرمت این بنا، خوشبختانه با پیگیری‌های این اداره کل و مشارکت صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی عملیات اجرایی آن توسط شرکت گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران آغاز شد و روند مرمت آن ادامه دارد که امیدواریم بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به‌زودی شامل بهره‌برداری از بخش‌هایی از این بنا و ارائه خدمات به گردشگران ورودی به استان قزوین باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گراند هتل قزوین میراث فرهنگی سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران بهره برداری گراند هتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد

به‌گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی بویری در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: با توجه به وضعیت ویترین‌ها و آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آن‌ها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌ فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌ جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.


سرپرست پایگاه میراث‌ جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالارهای موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند.

وی با اشاره به اینکه آثار تاریخی مرمت‌ شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، عیلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند، افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آن‌ها نامطلوب و به علت حساسیت آن‌ها سال‌ها بود که دست‌ نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد.

همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استانداردهای جهانی این حوزه و استحکام‌ بخشی ساختار نیز روی آن‌ها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری بیان کرد: موزه باستان‌ شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899653

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • جوی پایدار برای آسمان استان قزوین
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • پیش بینی هواشناسی
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد