Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل صندوق توسعه صنایع‌دستی و فرش دستباف و احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در بازدید از گراند هتل قزوین گفت: عملیات باززنده‌سازی و احیای گراند هتل با اولویت رفع معارضین ملکی آن در دستور کار قرار دارد و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۰ شاهد احیا و بهره‌برداری از این بنای ارزشمند تاریخی در استان قزوین باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا از قزوین، هادی میرزایی که روز سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹ به همراه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور به قزوین سفر کرد، از بنای تاریخی گرند هتل بازدید و در جریان روند پیشرفت پروژه احیا و مرمت این بنا قرار گرفت.

میرزایی در این بازدید با ارائه گزارشی از فعالیت صندوق متبوع خود  از زمان شروع خدمت، گفت: طی ۱۵ سال گذشته که صندوق فعالیت خود را آغاز کرده و توفیق خدمت داشته تا کنون تعداد ۹۷ بنای تاریخی به بخش غیر دولتی واگذار شده و مهمترین ماموریت صندوق به جهت حمایت از بناهای تاریخی طی این سالها تعیین و اعطای مجوز کاربری و بهره‌برداری مناسب ازاین بناها بوده است.

او افزود: مسیر صندوق در سال جاری هدفگذاری برای واگذاری ۱۰۰ بنا به بخش غیر دولتی را شامل می‌شود که در گام اول تا دو ماه آینده مزایده حدود ۷۰ بنا برگزار و حق بهره‌برداری از آنها به بخش غیر دولتی واگذار می شود.

میرزائی، خاطرنشان کرد: در سال جاری در حال تهیه آئین‌نامه مرمت، احیاء و بهره‌برداری از بناها، اماکن و بافت‌های تاریخی – فرهنگی هستیم که با انجام آن می‌توانیم این خبر خوش را برای مردم عزیز کشورمان داشته باشیم که به جای اینکه به فکر ارزش افزوده در قالب نوسازی و افزایش سطح تراکم بناها باشند بتوانند با کاربری‌های مناسب و باززنده سازی بنا متناسب با نیاز امروز جامعه برای ارائه خدمات در حوزه گردشگری و زیست در این بناها اقدام موثری داشته باشند.

او همچنین با اشاره به روند مرمت و باز زنده‌سازی بنای تاریخی گرند هتل گفت: گراند هتل از بناهای ارزشمند دوره قاجار در قزوین است که پاییز سال گذشته با واگذاری پروژه مرمت آن به شرکت سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران (سمگا) به عنوان مجری طرح، عملیات اجرایی مرمت و ساماندهی آن آغاز شد.

او افزود: طی ماه‌های گذشته مراحل استحکام‌بخشی بنا صورت گرفته و امیدواریم از هفته آینده با رفع معارضین ملکی توسط سرمایه‌گذار شاهد ادامه مرمت این بنای ارزشمند  و بهره‌برداری از آن تا پایان سال ۱۴۰۰ در استان باشیم.

مدیر عامل صندوق احیاءو بهره‌برداری از اماکن تاریخی– فرهنگی کشور همچنین در بازدیدی که به همراه ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور از مجموعه تاریخی سعدالسلطنه داشت، از آن به عنوان الگویی در زمینه احیا و مرمت بناهای تاریخی کشور یاد کرد و گفت: این مجموعه تاریخی با احیا و مرمت در سال‌های گذشته اکنون به یکی از قطب‌های جذب گردشگر در قزوین و به یک کانون بزرگ برای علاقه‌مندان به صنایع‌دستی تبدیل شده است.

میرزایی تصریح کرد: مرحله پایانی مرمت سعدالسلطنه شامل یک سرا و دو حمام به زودی با همکاری سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین انجام خواهد شد و امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ شاهد احیاء و بهره‌برداری از این بخش‌ها و ارائه خدمات به هنرمندان و استادکاران صنایع‌دستی و علاقمندان به حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باشیم.

مدیر عامل صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی– فرهنگی کشور در سفر یک روزه خود به قزوین، از بناهای تاریخی حمام تنکانبنی، خانه یزدی، مجموعه تاریخی – فرهنگی سعدالسلطنه و پروژه مرمت گراند هتل قزوین بازدید کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنایع دستی اماکن تاریخی گراند هتل احیاء و بهره برداری صنایع دستی گراند هتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر

شهردار بوشهر از توسعه زیرساخت‌های بافت تاریخی بوشهر خبر داد و گفت: امسال برای نوسازی و بهسازی ساختمان‌ها و توسعه گذر و حریم روشنایی بافت تاریخی بوشهر ۲۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

حسین حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، بافت تاریخی بوشهر با قدمت بیش از 2 قرن را از ظرفیت‌های مهم گردشگری این شهر دانست و افزود: بافت تاریخی بوشهر با مساحت 38 هکتار شامل 4 محله شنبدی، کوتی، دهدشتی و بهبهانی است که ساختمان‌های آنها با معماری زیبا ظرفیت مهمی برای گردشگری فراهم کرده است.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در این بافت بیش از 900 ساختمان وجود دارد گفت: بوشهر در دوران قاجار مهم‌ترین بندر تجاری ایران به شمار می‌رفت و بافت بوشهر مرکز فعالیت مشروطه‌خواهان بوشهری بود و یک ساختمان نیز به این نام وجود دارد.

حیدری با بیان اینکه بیش از 10 درصد ساختمان‌های تاریخی در بافت بوشهر به ثبت آثار ملی رسیده است، یادآور شد: 90 ساختمان و بنای تاریخی در بافت تاریخی بوشهر در آثار ملی به ثبت رسیده که نشان از جایگاه ویژه آن است.

وی مرمت و بازسازی خانه مشروطه در بافت بوشهر را یکی از برنامه‌های شهرداری عنوان کرد و گفت: این ساختمان ثبت ملی شده و 120 سال قدمت دارد و برای مرمت آن 6 میلیارد تومان تخصیص یافته است.

شهردار بوشهر تکمیل مرمت ساختمان تاریخی بیلیارد را از دیگر طرح‌ها در بافت تاریخی بوشهر اعلام و خاطرنشان کرد: برای تکمیل گذر و روشنایی این بافت طرح‌های لازم تدوین شده و در حال اجراست و در مجموع امسال 20 میلیارد تومان در بافت بوشهر هزینه می‌شود.

وی توجه به بازآفرینی این بافت تاریخی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: استقرار شهرداری در بافت تاریخی بوشهر مورد توجه شورای شهر بوشهر قرار گرفته است که با تحقق این مهم طرح‌های مورد نظر عمرانی و زیرساختی توسعه می‌یابد.

حیدری با اشاره به بازسازی برخی ساختمان‌های بافت تاریخی بوشهر گفت: امسال برای نوسازی ساختمان‌ها و توسعه گذر و حریم روشنایی این بافت 20 میلیارد تومان تخصیص یافته است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر