Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی میرزایی بعدازظهر سه شنبه در بازدید از مجموعه تاریخی سعدالسلطنه قزوین با اعلام این خبر افزود: مرمت و احیای این بخش از کاروانسرای تاریخی سعدالسلطنه با همکاری سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین انجام خواهد شد.

وی اظهار امیدواری کرد این بخش از مرمت و احیای بنای تاریخی سعدالسلطنه که قلب اقتصاد و بازار قزوین در دوره قاجاریه بوده است، تا پایان سال ۱۴۰۰ به اتمام و بهره برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیاء و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی از سعدالسلطنه به عنوان یک الگو در احیا و مرمت بناهای تاریخی کشور یاد کرد و گفت: این مجموعه تاریخی با احیا و مرمت در سال های گذشته اکنون به یکی از قطب های جذب گردشگر در قزوین و به یک کانون بزرگ برای علاقه مندان به صنایع دستی تبدیل شده است.

وی در خصوص احیای گراند هتل قزوین که از نخستین هتل های سبک مدرن ایران و از بناهای دوره قاجاریه است نیز گفت: حفظ و مرمت و استحکام بخشی این بنا در شورای حفظ و مرمت بناهای تاریخی به تصویب رسید و طی ۶ ماه گذشته عملیات استحکام بخشی آن از سوی پیمانکار شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی گردشگری به انجام رسیده است.

میرزایی اظهار داشت: عملیات باززنده سازی و احیای گراند هتل با اولویت رفع معارضین ملکی آن در دستور کار قرار دارد و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۰ شاهد احیا و بهره برداری از این بنای تاریخی در کاربری پذیرایی و اقامتی باشیم.

این مسوول گفت: با احیای گراند هتل این بنای تاریخی نیز ضمن ارایه خدمات به گردشگران به یک پایگاه برای جذب گردشگر در قزوین تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیاء و بهره‌برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی در سفر یک روزه خود به قزوین از خانه تاریخی میریان زاده، گراند هتل و سسعدالسلطنه بازدید کرد. 

برچسب‌ها استان قزوین میراث فرهنگی صندوق احیا و بهره برداری از بناها و اماکن تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین میراث فرهنگی استان قزوین میراث فرهنگی تاریخی سعدالسلطنه بهره برداری گراند هتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • آمادگی میراث فرهنگی ساماندهی و مرمت کاروان‌سرای تاریخی جنب شرکت نفت ارومیه
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • کاروان‌سرای شرکت نفت ارومیه ساماندهی می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز